Annette Risdahl Jensen

Din wellbeing coach

Digital (Corona) coaching - nye muligheder


Coaching med andre nationaliteter/kulturer Coaching over mange kilometer • i sikker Corona afstand med digital coaching 


Grønland på radaren

Der tikkede en mail ind fra Nuuk. Må indrømme, at jeg var noget overrasket. Hvor var Helena dog stødt på mig - var min markedsføring virkelig så effektiv, at den kunne nå helt til Grønland? Åbenbart - jeg er listet på HSP-foreningens (HSP = highly sensitive person) hjemmeside som behandler, og vupti der fandt Helena mig. 


Efter en første session med de obligatoriske (Murphy's lov) tekniske udfordringer med både lyd og kamera har sessionerne derefter kørt uden problemer. Jeg var meget spændt på, hvordan det ville fungere. Jeg har coachet digitalt før men kun under coachinguddannelsen. Vi lærte under uddannelsen meget om matching - at justere dit kropsprog, din stemmeføring osv. til klientens. Det giver tryghed ved genkendelighed. Hvordan fungerer det så lige igennem skærmen? Faktisk ret fint. Selvfølgelig er der ikke de samme muligheder som ved fysisk nærvær og uden direkte øjenkontakt, men jeg - eller vi - blev begge overraskede. 


Nærvær igennem skærmen

Det lyder næsten ikke muligt, men både Helena og jeg har konkluderet, at vi sagtens kan mærke hinanden igennem skærmen, som er en god forudsætning for optimal coaching. Som særligt sensitive er vi gode til at bruge sanserne - eller rettere vi kan slet ikke lade vær'. Jeg tør derfor fortælle, at jeg helt sikkert også vil kunne mærke dig gennem skærmen, og du vil kunne få en god coaching!


Nye muligheder 

Jeg ser andre muligheder og fordele ved den digitale coaching, som jeg ikke før havde tænkt over. F.eks. coachede jeg Helena i de 6 guldkorn for at identificere Helena's status i forhold til arbejdsglæde og motivation. For at kunne danne et overblik over de 6 guldkorn, henviste jeg til min hjemmeside, hvor jeg har listet dem. Helena fandt siden på skærmen og kunne se dem under coachingen. Lige så havde Helena sendt mig noget materiale, som jeg havde printet, og det lå på skrivebordet foran skærmen - tilgængeligt under coachingen. Normalt sidder jeg i min klinik i en lænestol kun med en notesblok. 


Udover disse lavpraktiske ting med at slå op på skærmen - have print foran sig - giver den digitale løsning netop også kulturelle muligheder. Helena er som sagt fra Nuuk med en anderledes kultur. Coaching på tværs af kulturer og med eks. kulturdefinerede emner er hermed kommet på min agenda. Og det er godt nok spændende. 

Du er måske udlænding her i landet og har kulturelle udfordringer? Du er måske udstationeret et sted med kulturelle udfordringer? Du er i en arbejdskultur, som er udfordrende? Du er corona-isoleret - væk fra din foretrukne arbejdskultur? 


Da jeg ikke har oplevet de forventede begrænsninger i forhold til nærvær og har identificeret nye muligheder, ser jeg en mulighed for at kunne tilbyde:


DIGITAL (CORONA) COACHING.


Vi lever i en tid, hvor mange ting lukkes ned, og vi isoleres. Som så mange andre kreative sjæle, har jeg hermed fundet mit digitale svar på Corona krisen. Så du behøver ikke afholde dig fra coaching trods corona-krisen - måske netop krisen giver dig behov og anledning til coaching. 


Vi kan bedst lige fysisk nærvær, men digital coaching giver nye alternative muligheder!

Jeg brænder for at videregive min egne læringer og gennem coaching vise dig vejen til din wellbeing!


Jeg er nysgerrig på dine tanker, erfaringer og oplevelser og hører gerne dine tanker og feedback. 

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.