Annette Undith

Din wellbeing coach

Nyt eftenavn - samme coach

Sig’ pænt goddag til Fru Undith 😊
 
Nej, jeg har ikke været hos numerolog (med respekt for dem, der vælger det). For mange år siden, da jeg blev gift (første gang), ville jeg gerne hedde det samme som min mand, som hedder Risdahl Jensen.

Da Risdahl er et mellemnavn, fik jeg kun Jensen som officielt navn og Risdahl som adresseringsnavn. Senere da vi skiftede familie, var det praktisk at hedde det samme som børnene.


Disse børn er nu voksne, og da jeg nu har været skilt fra Hr. Risdahl efterhånden er del år, er det måske på tide ikke længere at ’låne’ hans unikke mellemnavn.
 
Jeg er så heldig, at jeg hele tiden også har haft et unikt mellemnavn – nemlig Undith. Jeg har nu blot flyttet mellemnavn til efternavn og så ingen mellemnavne. Min husbond skifter også til Undith, og vi er således nu også forbundne med navn.
 
Undith er et gammelt slægtsnavn på min fars side. Jeg vil nu bære navnet mere tydeligt og med stolthed. Navne og slægter betyder noget for vores identitetsfølelse og arv - mere for nogle end andre.
Nogle mener, vores efternavn fungerer som vores VÅBENSKJOLD – en energi som beskytter os. Det lyder måske lidt overtroisk, men det er da en god tanke at være beskyttet af en lang slægt af seje Undith’er.

Jeg ved godt, at man ikke må prale, men lad mig tilføje, at vi (min mand og jeg) er de eneste, som bærer navnet Undith som efternavn.

Kontakt information:
Telefon: 7194 9262
email privat: a.undith@outlook.dk (ny)
email coaching: dinwellbeingcoach@outlook.dk
Hjemmeside: @dinwellbeingcoach.com

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.

Aliquet cras adipiscing nonummy, elit ipsum blandit arcu montes porta fusce nullaor sitame consectetur adipisicing ligula eiusmod eiusmod sitame nullaor ligula adipisicing fusce consectetur.