priser

Priser


Kontakt mig for en uforpligtende indledende samtale. Denne samtale har til formål at afklare, om det er coaching, du ønsker og har brug for. Måske du ikke kender til coaching eller er i tvivl, om coaching vil kunne hjælpe dig - måske du kender coaching og har prøvet det før men er i tvivl, om coaching er det, du søger til netop det behov, du har lige nu. 


Du vælger derefter en session eller et forløb, som varierer i antal og tid. Efter den indledende samtale og første coaching session har vi et perspektiv for forløbet. Nogle har en helt konkret problemstilling og finder svar på én session, andre har brug for et forløb på 10 gange, og andre igen kommer igen med nye emner og ønsker. Det sker ofte, at målafklaringen giver nye vinkler og emner. 


Alle coachforløb bliver individuelt aftalt og afstemt efter dit behov og emne.

Standardpris

Enkelte sessioner:

Første session af 90 min.                    DKK 750,00

Efterfølgende sessioner af 60 min.    DKK 650,00


Betaling via MobilePay.


Klippekort

5 sessioner:

1 af 90 min. + 4 af 60 min.      DKK 3.000,00

(rabat DKK 350,00)


10 sessioner: 

1 af 90 min. + 9 af 60 min.      DKK 6.000,00

(rabat DKK 600,00)

Lokation - omgivelser 


Meget tæt på vandet i natursmukke omgivelser bor jeg i et fint lille træhus. Her kan vi nyde gode omgivelser i mit havehus omgivet af flotte rhododendron. Rammen for coaching er afgørende for den rette stemning, som skal være tryg og tillidsfuldt. 


Har du brug for lidt højere til loftet og bliver ikke nemt forstyrret og afledt, kan vi sidde på stranden ved havets brusen, klukkende bølger og rullende sten. 


Hvis du synes, Dronningmølle er for meget udkants-Danmark - eller som vi kalder det vandkants-Danmark - så kører jeg også gerne til dig. Alternativt kan vi tale sammen over skype, hvis det passer dig bedst. 

Praktik


Jeg coacher på dansk og engelsk face2face eller virtuelt.


Afbud til en aftale eller ønske om at flytte en aftale meddeles pr. telefon eller mail senest 24 timer inden aftalen. Ved afbud herefter vil der være halv betaling for den aftalte tid.


Som følge af ændringer i den nye EU-lov kaldet General Data Protection Regulation (forkortet GDPR) opbevarer jeg kun dine personoplysninger i form af mine noter (kun til eget brug) under coachingforløbet. Efter afslutning af forløbet distrueres noterne behørigt.  


Parkering på egen kundeparkering! Du finder den ved denne sælige velkomstplante. 


På nuværende tidspunkt tages diverse forholdsregler vedr Covid-19 efter sundhedsstyrelsens retningslinjer.